Protestantse Gemeente Almelo

Nieuw rekeningnummer kerkelijk bijdrage en Solidariteitskas Nieuw rekeningnummer kerkelijk bijdrage en Solidariteitskas

De rekeningnummers waarop veel gemeenteleden op ons verzoek hun kerkelijke bijdrage en de bijdrage solidariteitskas overmaken worden per 1 november 2018 gewijzigd in Rabobanknummers.
Dit omdat er interne aanpassingen bij de SKG (St. Kerkelijk Geldbeheer) worden doorgevoerd.

P.G.A. inz. Kerkelijke bijdrage     wordt per 1 november 2018              P.G.A. inz. Kerkelijke bijdrage
NL14 FVLB 0635 8002 33                                                                        NL70 RABO 0373 7149 63

P.G.A. inz. Solidariteitskas           wordt per 1 november 2018              P.G.A. inz. Solidariteitskas
NL30 FVLB 0699 6417 56                                                                        NL92 RABO 0373 7149 55

Er is een overstapservice geactiveerd. Dit houdt in dat vanaf 1 november 2018 alle overboekingen worden doorgestuurd naar het nieuwe rekeningnummer. Dit wordt vermeld op het rekeningafschrift van zowel de ontvanger als de betaler. Deze service is ruim een jaar actief, tot 1 december 2019.
Acceptgiro’s met het oude banknummer die na 1 november 2018 fysiek bij een bank worden ingeleverd, worden niet uitgevoerd.
De machtigingen van gemeenteleden hoeven niet gewijzigd te worden.

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar via of telefoon 0546 – 456 744.

Met vriendelijke groet,
Team Kerkelijk bureau

Mailbeheer - Gebruik algemene e-mailadressen binnen de PGA (9-11-2015) Mailbeheer - Gebruik algemene e-mailadressen binnen de PGA (9-11-2015)

Bent u functionaris binnen de Protestantse Gemeente Almelo en
  • Wilt u graag een scheiding aanbrengen tussen uw privé e-mail en e-mail van de Protestantse Gemeente Almelo of
  • Wilt u graag bij overdracht van uw werkzaamheden, tijdens bijvoorbeeld een vakantieperiode of  overdracht van de functie binnen de Protestantse Gemeente Almelo, de functiegebonden e-mail eenvoudig naar uw vervanger of opvolger door laten sturen?
Dat is mogelijk!

De Protestantse Gemeente Almelo maakt gebruik van de website www.pga-almelo.nl.

Als bijproduct bij deze website kunnen wij u een alternatief bieden voor persoonsgebonden e-mailadressen.
Er kan een e-mail adres aangemaakt worden met de domeinnaam "@pga-almelo.nl" die gekoppeld kan worden aan uw eigen e-mail adres of waarmee e-mail wordt doorgezonden naar meerdere adressen.
Daarnaast is het mogelijk om het mailadres zelfstandig via webmail te gebruiken.

U behoudt dus uw eigen e-mailadres maar kunt nu ook e-mail ontvangen en versturen via het '@pga-almelo' e-mailadres.

Voorbeelden van deze e-mailadressen zijn:
(Scriba Algemene Kerkenraad) en
 (webmaster wijkwebsite de Ontmoeting)

Wilt u ook gebruik maken van zo'n e-mailadres?

Neem contact met de Centrale Website Raad op via het e-mailadres

Collectemunten (21-12-2011) Collectemunten (21-12-2011)

Uw Protestantse Gemeente Almelo is overgegaan op het gebruik van collectemunten in plaats van de bekende collectebonnen.

Het voordeel van deze munten is, dat ze steeds weer hergebruikt kunnen worden.

Ook collectemunten zijn aftrekbaar voor de belastingaangifte. Dat kan een reden zijn om ze te gebruiken.

De munten zijn beschikbaar in de waarden € 0,50, € 1,00 en € 2,00.
U kunt ze bestellen per 25 stuks.

Voorbeeld:  u wilt 25 munten van € 2,00  bestellen.
U schrijft  € 50,00 over op het onderstaande rekeningnummer met vermelding van ”25 x € 2,00”.
Het is ook mogelijk om  bijv. 25 munten van 0,50 en 25 munten van 1,00 tegelijk te bestellen. Dit geeft u dan aan op de bankoverschrijving.

De muntjes hebben de volgende kleuren:
Groen heeft de waarde van 0,50; geel  is 1,00 waard en voor 2,00 heeft u een rood muntje. Ze worden verpakt per 25 stuks in een plastic zakje.
U kunt de muntjes afhalen op het Kerkelijk Bureau tijdens de openingsuren of het bedrag overmaken op

30.13.34.110 ten name van PGA-Almelo Collectemunten

Er zijn vrijwilligers die de muntjes dan bij u thuis bezorgen.

Medewerkers Kerkelijk Bureau.
N.B. pinnen is helaas niet mogelijk op het Kerkelijk Bureau

Nieuw: vanaf 2012 zijn er ook blauwe munten te koop met een waarde van  €1,50
Een zakje blauwe munten a 25 stuks kost  € 37,50

Links wijkgemeenten
Wijkgemeenten in Almelo:

Nieuw op de site

Links Kerkdienst beluisteren
Via bijgaande links kunt u de kerkdiensten beluisteren van de:
Wijkgemeente de Bleek
Wijkgemeente de Ontmoeting
Wijkgemeente Grote Kerk
Wijkgemeente NOACH
Wijkgemeente Pnielkerk

Financiële bijdragen
Wilt u de Protestantse
Gemeente Almelo financieel
steunen?
klik op meer

Kijk hier voor de privacyverklaring

Contact - Kerkelijk bureau
Klik op meer

Hebt u vragen, opmerkingen of
aanvullingen op deze site?
Neem a.u.b. contact op met